Referenssit

Aulis Lundell Oy

”Koska olemme itse perinteinen suomalainen perheyritys, haluamme toimia toisen samanlaisen kanssa. Välillemme on syntynyt syvä luottamus ja henkilökemiamme kohtaavat.”
– Leena Lundell, Aulis Lundell Oyn toimitusjohtaja

Biofarm Oy

”Painopalvelun tyypit tietävät mitä haluamme ja tuntevat tyylimme. Emme ole juurikaan tarvinneet ulkopuolisten mainostoimistojen palveluksia, vaan Painopalvelu on huolehtinut valtaosaltaan tuotteidemme ilmeestä kaikki nämä vuodet. ”
– Mikko Koivu, Biofarm Oyn toimitusjohtaja

Ketterät Kirjat Oy

”Karkkilan Painopalvelu on joustava ja osaava painotalo. Toisilla kirjapainoilla, kun yleensä on se mentaliteetti, että toimitettu materiaali painetaan sellaisena kuin se on. Jos Karkkilassa löytävät virheitä, tai jotain mikä ei heistä näytä relevantilta, uskaltavat soittaa minulle ja ehdottavat muutosta. Upeaa toimintaa, joka osoittaa, että he välittävät asiakkaistaan. ”
– Reino Myllymäki, Ketterät Kirjat Oyn perustaja ja omistaja

Leipurin Oyj

”Painopalvelulla on kasvot, he ovat aktiivisia meidän suuntaamme ja he muistavat kysyä onko meillä kaikki hyvin. Se on nykyajan hektisessä maailmassa harvinaista, mutta tuntuu hyvälle. Palvelu ja laatu ovat aina ensiluokkaisia, enkä muista, että koskaan olisimme mitään palauttaneet, tai että joku tilauksemme olisi myöhästynyt sovitusta.”
– Mika Coles, Leipurin Oyjn markkinointijohtaja

Sabora Pharma Oy

”Se on vaan niin, että kun on oikea henkilö oikeassa paikassa, on toimintavarmuus taattua. Pyrimme olemaan helppo asiakas, mutta kiireellisiltä tilauksiltakaan emme aina voi välttyä. Painopalvelun ehdoton etu on heidän joustavuutensa sekä ammattitaitoinen ja idearikas henkilöstö.”
– Timo Jokinen, Sabora Pharma Oyn toimitusjohtaja

Simeri Oy

”Minä en painoalaa sen kummemmin tunne, mutta käsitykseni ja kokemuksieni, sekä nykyisen markkinointiosastomme henkilöstön mukaan Painopalvelu on alansa aallonharjalla. Heillä on tuore kalusto ja he ovat innovatiivisia ja rohkeita investoinneissaan. ”
– Pekka Kolehmainen, Simeri Oy