• Folioitu

Foliointi

Kulta- ja hopeafolioinnit onnistuvat nyt helposti ja edullisesti jopa pieniin painosmääriin tai muuttuvaan tietoon. Myös muita efektejä voidaan yhdistää samalle arkille. Foliointi soveltuu erityisesti yksityiskohtien korostamiseen. Ennen erikoisefektien suunnittelua ole meihin yhteydessä, niin autamme teitä suunnittelun toteutuksessa.

  • Laminointi

Laminointi

Painotuotteissa on mahdollista käyttää pinnoitteena kiiltävää- tai mattalaminointia. Laminoinnit suojaavat pintaa ja antavat lisää näyttävyyttä painotuotteille

  • Mattalaminointi

Silky touch – mattalaminointi

Silky touch -mattalaminointi antaa erityisen pehmeän ja miellyttävän mattapinnan painotuotteelle. Silky touch -mattalaminoinnin päälle pystytään tarvittaessa lisäksi korostamaan yksityiskohtia sleeking gloss -kalvolla. Ennen erikoisefektien suunnittelua ole meihin yhteydessä, niin autamme teitä suunnittelun toteutuksessa.

  • Laminointi

Sleeking – kalvo

Sleeking -kalvo tarttuu vain haluttuihin kohteisiin tai koko pinnalle luoden kiiltävän gloss-efektin. Ennen erikoisefektien suunnittelua ole meihin yhteydessä, niin autamme teitä suunnittelun toteutuksessa.

  • prototyyppi

Muotoon leikatut tarrat ja kartongit

Toteutamme pieniä eriä muotoon leikattuja tarroja ja kartonkeja, esimerkiksi mockup -mallipakkauksia.