TIETOSUOJALAUSEKE

Internet-sivujemme kautta vierailijasta voidaan kerätä alla mainittuja tietoja:

Tarjouspyyntölomakkeeseen syötetyt tiedot:

Tarjouspyyntölomakkeella luovutettuja tietoja käytämme vain asiakassuhteen ylläpitämisen ja jatkon vaatimiin toimenpiteisiin.

Teknisesti havainnoidut tiedot:

Käyttäjän reitti sivuillemme, laitteen malli, tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain, sovellus), selaimen versio, IP-osoite, yksilöllinen laite- ja/tai evästetunniste istuntotunniste, istunnon aika ja kesto sekä näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä.

Karkkilan Painopalvelu Oy kerää Google Analytics -webanalytiikalla painopalvelu.fi-sivuston vierailuista tietoja anonyymisti, jolla seurataan, miten vierailijat liikkuvat sivustolla. Sivuston kävijäseuranta on toteutettu Google Analyticsilla. Kerättyjä tietoja käytetään sivuston ja yrityksen markkinoinnin kehittämiseen. Kerättyjä tietoja ovat mm. istuntojen- ja kävijöiden määrä, vierailun kesto.

Tietojen säilytys, käsittely ja suojaus

Säilytämme keräämiämme tietoja niin kauan kuin se asiakassuhteen kannalta on oleellista. Tietoja käsittelee yrityksemme myynnistä, markkinoinnista ja analytiikasta vastaavat henkilöt. Takaamme tietojen suojaamisen tarpeellisilla teknisillä toimenpiteillä sekä yrityksemme sisäisillä toimintatavoilla.

Tietojen keräämisen estäminen

Mikäli et halua tietojasi kerättävän, voit estää evästeiden käytön oman Internetselaimesi asetuksissa. Tämä voi vaikuttaa sivujemme toiminnallisuuteen.
Mikäli haluat tarkistaa tietosi tai poistattaa kaikki sinua/yritystäsi koskevat tiedot, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.