OMAKUSTANNE

Toteuta omakustannekirja helposti kanssamme!

Oletko jo pitkään haaveillut, että muistelmasi tai tarinasi olisi mukava saada ikuistettua kansien väliin? Tai onko kenties yhdistykselläsi juhlavuosi ja haluaisitte historiikin kirjan muodossa? Onko sinulla tietotaitoa jostain asiasta ja haluaisit julkaista sen kansien välissä?

Omakustannekirja ja ylipäätään oman kirjan kustantaminen herättää monesti paljon kysymyksiä ja epäilyksiä, joiden takia projekti saattaa jäädä monelta toteuttamatta. Me teemme kirjan toteutuksesta miellyttävän ja mutkattoman prosessin kymmenien vuosien kokemuksella.

Omakustannekirja ammattilaistemme kanssa toteutettuna on helppoa ja vaivatonta. Olemme mukana koko prosessin ajan asiakkaamme kanssa ja lopputuotteena on laadukas painotuote kirjan muodossa.

Oheisella lomakkeella voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja ottaa ensiaskeleen projektissasi. Jätä tietosi niin olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian. Meidän kanssa asioit aina osaavan henkilökuntamme kanssa myös paikan päällä!

Suomalaista työtä

Toteuttamamme omakustannekirjat ovat aina suomalaisella työllä valmistettuja, suunnittelusta lopputuotteeksi!

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö! Olemme sinuun yhteydessä ja suunnitellaan kirjaprojektisi yhdessä!

Olemme yhteydessä pääsääntöisesti ensin puhelimitse

Voit myös soittaa meille aukioloaikoinamme arkisin kello 8-16
Karkkilan toimipiste – (09) 225 9300

Mikäli tiedät jo millaisena haluat omakustannekirjasi, voit pyytää siitä suoraan tarjousta tarjouspyyntölomakkeemme avulla.