Kalenterit omista kuvista – Yritykset, yhdistykset, urheiluseurat

Etsitkö hyvää tuotetta asiakaslahjaksi ja samalla toimiva työkalua jälkimarkkinointiin? Tai kenties tuottavaa varainhankintatuotetta yhdistykselle tai seuralle?
Kalenterit toimivat edellä mainituissa tarkoituksissa asiakaspalautteen ja kokemustemme perusteella enemmän kuin hyvin!

Kalenterit säilyvät seinällä tai pöydällä koko vuoden. Tästä johtuen yrityksesi, seurasi tai yhdistyksesi, mukaanlukien yhteistyökumppanit, saavat näkyvyyttä 12 kuukautta vuodessa. Kalenteri on koko vuoden säilyvä markkinointituote, joka hyödyttää sekä sen saajaa että antajaa.

KALENTERIT VARAINHANKINNASSA

Toteutamme urheiluseuroille ja yhdistyksille vuosittain yhä uudestaan ja uudestaan kalentereita heidän omilla kuvillaan ja teemoillaan, sillä kalenterien toimivuus varainhankintatuotteena on yksinkertaisesti erittäin toimivaa ja tuottavaa. Kalenterien tilaaminen on myös vaivatonta, sillä tarvitsemme vain kuvat eri kuukausille, jonka jälkeen hoidamme koko prosessin kalenterien asemoinnista tuotantoon ja yhä edelleen asiakkaalle. Toteutamme kalenterit täysin asiakkaidemme toivomusten mukaan ja palveluumme kuuluu aina vedos valmiista tuotteesta ennen tuotannon käynnistämistä.

Sivun lopussa olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön. Jätä tietosi niin olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian. Meidän kanssa asioit aina osaavan henkilökuntamme kanssa myös paikan päällä!

Pyydä tarjous!

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö!
Lomakkeen täyttäminen ei sido vielä mihinkään, olemme tilaukseen liittyvien tarkempien tietojen osalta yhteydessä teihin.

Voit myös soittaa meille arkisin kello 8-16
Karkkilan toimipiste p.09 225 9300
Nummelan toimipiste p. 044 364 2224

Suomalaista työtä

Painotuotteemme ovat aina suomalaista työtä!

kalenterit